It Is Life :)

Assalamualaikum...


As usual, balik sekolah je mandi solat makan semua. Then, tengok group kelas kat facebook. Check balik homework apa cikgu bagi tadi sebab budak kelas aku confirmkan balik homework kat dalam group. Kadang kadang ada kerja tambahan. So, memang kena jenguk group kelas kat facebook tu almost every day.

Dan semestinya akan ada je benda yang aku nak post kat blog terchenta ni. Blog baru yang mempunyai azam baru :D tanak follow sembarangan. Orang nak follow, follow lah. Aku tanak follow. Kecuali yang aku betul betul nak baca setiap ayat kat entry dia je. Setakat ni ada sorang je yang aku tak kenal, aku follow blog dia. Ayat dia memang best la. Suka betul aku ayat gila gila dia. Blog lain yang aku follow, cuma yang aku kenal dan blog tutorial je :)

So, tadi kat sekolah cikgu suruh hafal essay Biology yang gila berkajang tu -,- of course la dapat hafal beberapa soalan essay je. Dan tak lupa jugak terima kasih kepada perkataan perkataan pelik dalam essay Biology tu kerana telah berjaya membuatkan migrain aku yang telah lama tak datang menziarah tu, ziarah aku balek -,- haha serius tepu siutt kepala aku.

Dah la baru lepas pening revise Add Math. Tu baru paper 1. Belum paper 2 lagi tu -"- haishh! Dah buat Add Math, bincang benda alah Physics yang Logic Gate tu pulak. Errhh -"- gate tu logik sangat sampai kepala aku pulak yang jadi macam tak berapa nak logik -,- ngee! Ampun lah Puan Choo oii. Kepala saya dah tak boleh nak terima masuk tadi -,- hehe.

Dari hari tu aku rasa macam nak demam. Dan badan pun dah panas :D berapa kali dia suruh aku makan ubat tapi... urhh aku terpaksa jugak makan sebab ibu suruh -,- kalau tak.., -,- jangan harap aku nak makan. Dia suruh pun aku tak buat haha. Kay migrain aku datang semula. And when I arrived home just now, terasa hampir koma -,- haha. Tapi tak koma la :) hee. Banyak pulak aku merungut pasal pelajaran aku ni kan? Wahai Najwa, sila sedar bahawa SPM trial is just arround the corner -,- ouhh minggu depan ea? Ohh okay okay okay. Next week. Hah? Next week? >_<" okbye! Nak study hee :D esok ada masa aku update lagi kay? :D

Pentel Sharplet.5 off :D assalamualaikum.

kiryuuasrar

1 comment:

gha m said...

hahaha,,, wawa,,, ayat ko hyperbola sgt lol,,, terasa nk koma,, hahaha,, pape pun,,, jge kesihatan ok,, ^-^

 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.