The LDL :D dannn...

Assalamualaikum...


Semalam nak cerita pasal license, tiba tiba nampak gambar Atin banyak kat facebook Kak Memey heee :D aku pun post la pasal diaa :D comel kayy! :D dan malas nak taip panjang panjang lagi untuk cerita pasal license. Chehh haha I dah dapat LDL alls! :D alahh baru dapat L dah berlagak -.- ehh kau ingat senang nak tunggu dapat L? Huh! Cubalah amek hahaa baru kau tahu macam mana seksanya nak melepasi ceramah ceramah yang mengantukkan tu.

Tu tak kisah laa. Yang aku kisah, ada ke cikgu tu pergi tunjukkan GAMBAR GAMBAR ORANG MATI ACCIDENT! Macam la aku nak tengok! Penat aku tutup mata tau tak!? Ngeri je. Orang lain dok gelakkan aku je sepanjang cikgu tayang gambar tu, aku tutup mata dengan buku. Chihh! Kuwajaqq! -.- aku rasa aku sorang je kut yang tutup mata -.- orang lain relax je tu yang aku kena gelak -.- haishh! Blah! Takut aku tengok. Darah banyak *_* elak aku tak muntah je tengok kan. Haishh!

So, aku dah dapat LDL which is LDL means Learning Driving License

Hehe tu je la. Dah dapat L. Lepas ni aku belajar memandu kereta betul betul -.- lepas tu motor. Ehh, motor dulu. Ehh. Entah haha :D dah.

Tadi dia text aku -.- tapi pukul 5 dah pulang phone :T takpe lah. Biar je lah. Sempat la jugak mula mula berbual. Yang masa Wan rempuh je pintu terus terputus talian. Gelak je lepas tu masa call balik. Aku suruh dia nyanyi Worldwide :D tak nyanyi ek. Kurangasam hehe ramai budak kat dorm. Takpe. He owes me a Worldwide :DD akanku tuntut nanti yaa? :D *gelak dengki*. Kay. Then dia ada buat something yang membuatkan aku geram dan balas dendam -.-' aku takde apa dia pulak yang swing. padahal dia yang mulakan dulu. Sepak kangg!

Dia kata kan dia tengok awek cantik. Lumrah kan naluri lelaki suka tengok perempuan cantik -,- fine. Aku kata aku faham. Perempuan pun sama je. Naluri perempuan jugak nak lagi tengok lelaki yang comel macam Kim Bum kan. Ramai je kat driving class tu -.- pandai pulak mood dia nak swing. Eeeee kauorang tahu tak aku rasa macam nak sepak sepak je dia tuuu?! -.-" Hahaa siapa jealous sekarang -.- padan mukaaa :b biar diaaa. Revenge is sweet okay :) Dia buat boleh takkan aku tak bolehh *lalala* tu pun aku cakap je. Walhal takde pun aku nak tengok berapa ramai mamat cute kat driving school tu -.- tak perasan pun. Bila kawan aku kata budak tu cute budak tu handsome budak tu tinggi je baru aku tengok. Kalau tak memang tak laa mata aku nak melilau -.- haaa buat lagi macam tu. Buat laa. Padan mukaa.

Okaylah. Done melepaskan perasaan -,- off assalamualaikum.

kiryuuasrar

2 comments:

NuFar said...

sweetnye ad org tlg nyanyikn lagu. jeles! ;)

Kiryuu Asrar said...

erk? haha takpayah jeles2 lah -,-

 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.