Watch? Chain? ILY :D

Assalamualaikum...


Tak apa kan bagi salam lagi walaupun entry mula mula tadi dah bagi salam? Hee :D err o"o, what is that? :D nothing. Haha I'm just mumbling -,- okay stop nagging :) Dah lama dan bertahun dah aku nak buat entry ni. Tapi tak tahu nak susun ayat macam mana. Hee maklumlah kat sekolah selalunya subjek bahasa aku markahnya 200% hee :D

Okay, ada someone special ni ><, dia bagi jam dengan phone chain kat aku :D ahhaa cutee! <3 Erm, you! Thanks for the pink-four-love-petals-flower-chain! ><, really really love it! Hee :D Jam Diesel dia bagi aku. Serius lawa! Mahal pulak tu. Membazir je tau. I nak bayar balik, you tak bagi :I umm nakal you ni tauu. Kah kahh! Sejak bila sehh aku gedik? Haha, okay. Thanks tau! :D

Jam Diesel biasa memang lawa dan mahal ><, and thanks to that special one :) the chain! Saya tak letak kat phone sebab tak suka semak semak kat phone. Tapi saya takut saya terhilangkan, saya pasang kat jam Diesel awak bagi tu :D Lawa :D Macam ganas je. Hee selalu benda macam tu ingat orang boleh buat loket je ke? Saya buat watch locket :D beauty ^_~ haha! I love you and I miss you so very much. Add Math tadi awak okay ke tak hek? -"- hee cuti nanti awak datang sini tau! Hee :I

p/s: thanks Piqa :'D

kiryuuasrar

Minggu Kedua Trial :)

Assalamualaikum...


Sepanjang trial untuk minggu ni pulak. Eh lamanya kau trial Najwa? Subjek kau sebelas je kan? JE KAN? SEBELAS JE. hee JE kau kata? Sebelas tu boleh bawak aku nak underground tahu tak? -,- sabar jelah. Let's explore to my second exam week :)

Isnin
10 September 2012
Subjek paling aku fobia. Lalala. Tapi cikgunya aku paling sayang. Hee :D Sejarah. Okay la jugak soalannya. compared to other science subjects memang Sejarah aku menanglah :) kot la. Haha. Dan soalan kali ni agak aku suka. Sebab banyak yang sejarah Islam. Senang sikit. tak baca pun tak apa. Hee tapi KBKK ada jugak. Cuma soalan pilihan patutnya pilih 3. Tapi aku confident dua je. Hijrah dengan Perang Dunia Pertama dan Kedua. Lagi satu tu aku jawab Nasionalisme. Goreng goreng je -,- hee :D tak tahulah apa cerita markah aku tu nanti :) Okay, esok Kimia! >"<,

Selasa
11 September 2012
Huh! Bromine boron chlorine otak aku! Hari paling menggerunkan! Dan paling aku menyampah. Haa wey, Kimia ni... aku nak koyak je kertas ni. Huh! Hee tak suka lah -,- tapi nak jadi doctor benda ni dengan Bio wajib -"- matilah -"- aku suka Bio tapi tak suka Kimia! Siapa boleh tolong aku jawab menatang ni? Teknik teknik ke, ways to menghafal ke -"- memang best la kalau ada. Kalau mendalami ilmu Kimia ni senang je hidup. Nak bunuh orang pun senang jugak. Hee :D ahh hari ni birthday siapa yek? Haha. Ayie, happy birthday lah ye untuk awak :) may Allah bless you and your family and your friends and your Ikram always :) nak nyanyikan suara saya tak sedap pulak. Kah kahh. Apa kata awak nyanyi sendiri. Suara awak yang nyaring tu lagi sedap kan? Hee tiba tiba teringin nak dengar suara awak :D kalau saya call awak angkat tak? Hahaa Okaylah. Ingat pesan saya semalam tau tauu ^^, pukul 11 semalam aku wish, dia tak reply. Esoknya aku bangun pukul 4 nak study tu aku nampak mesej dia reply pukul 2. Budak ni aku tak tahulah maybe malam dia bangun qiam kot. [Hee aku dah lama tak buat tau -"-] hee <-- sengih sengih kerang busuk hahaa erk? Oi! Besok Fizik! Erhh okay okay! Aku studylah ni! :D dadaa :)

Rabu
12 September 2012
Ahhaa! Boleh hilangkan ingatan guna gamma rays tak? Hee gila! Fizik ni! Kalau tak ada paper 3 dengan paper 1 aku tak tahu lah apa cerita result aku -,- paper 2 tu memang membunuh dan mintak dibunuh -"- tapi memang antara tiga science subject tu memang Physics paling senang la compared to Chemistry and Biology -,- tak percaya tanya siapa yang ambil tiga tiga subjek ni. Hahaa. Okaylah. Besok Add Math dan aku tak prepare apa apa pun lagi ni :)

Khamis
13 September 2012
Yeehaa! Add Math~ ="=, Ehh kau kenapa Najwa? Hailoh hailoh -,- satu kelas 5KAA pengsan selepas meletakkan pen masa habis paper tadi. Kah kahh. Aku paling hangin soalan trigo yang macam !@$%^& tu lepas tu dengan masa menjawab yang macam !@#$%^& tu yang menyebabkan aku tak sempat dan !@$%^& tuu :'O haihh! Dan sekali lagi telah mengundang migrain aku. Aku rasa aku macam nak demam ni. Wohoo tahniah Add Math kerana telah berjaya menyebabkan aku demam :'D esok tak tahu lah nak sekolah ke tak. Macam lama je sakit kepala aku hari ni -,- soalan tu masih terlayar kat kepala aku tak nak hilang. Huu D': silalah berhambus dari kepala saya sekejap yea :D terima kasih. Hari ni aku tak ada mood nak study, maka, nak tidurrr! :D I'm going to sleep now! Bye bye baby! :)

Pentel Sharplet.5 off :'D [menangis Add Math punya pasal] Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.