COC. Clash Of Clans?

Assalamualaikum...

I am Chief Riangriaaa.
You can call me Ria :)

Ehem ehem ehem. Long time no see. Hahaha watevaaa I don't care. Siapa kenal COC ni? Tak kenal? Rugi. Hehe. Kenal? Main aaaa. Haha. Game dari Supercell. Supercell agak terbaik la. Game dia best. Yang aku tahu, dia ada game Clash Of Clans, Hay Day dengan Boom Beach. Game lain tak tahu. Game ni perlukan otak jugak. Strategi, macam mana kau nak attack village orang, macam mana kau nak susun benda-benda kat village kau supaya apabila raided, defense kau boleh menang. Macam tu la. Hay Day dengan Boom Beach aku tak pernah main, so aku tak tahu. Tapi Ina kata Hay Day best. Pun game guna otak jugak. Boom Beach nampak macam game perang jugak. Tak tahu la kan tak tak pernah lagi main.



Okay sekarang nak bagitahu je yang game ni sebenarnya berhantu. So that aku tak boleh berheti main. Asek nak main je. Addict tahu addict? Berhantu. Hahaha. Asalnya tengok Wan main. Lepas tu, dia ajak main sekali tapi aku macam 50-50 je nak join. Dilema. Kang tak boleh berhenti, aku tak buat benda lain kang. Hahaha. Lepas tu naik kelas, Nadzirah ajak main. Pun aku dah ter-dragged lagi sekali dalam situasi dilema. Lepas tu dapat tahu pulak crush main benda tu. Eheh. Terus tak dilema. Terus nak main. Muahahaa! Start tu la aku main. Dah lebih kurang dua minggu lebih jugak la since aku start main benda ni. Tak boleh berhenti -.-

Tu je nak cerita. Hahaha. Clan mana? First clan I joined, I forgot the name. Because I was invited. I entered the clan for not more than an hour, then I left. And I joined a clan named Batu Pahat. Lama jugak kat dalam tu. Sempat join 3 clan war dan menyumbang stars dalam tu. Sempat donate for about 300 troops. Then, few fellows ajak pergi clan lain. Ikut je. And now, I'm currently in Asfakami. Nanti la baru cari fixed clan. Sekarang merantau dulu, kukuhkan base village, upgrade segala yang ada, kumpul trophies, kutip loots banyak-banyak. Baru sedap nak stay satu clan. Ye tak? Heheh current trophies 1002. Tapi biasa la, ada turun naiknya. Apabila attack village orang dan kita menang, dapat la trophy, tapi apabila kalah, of course few trophies hilang. Dan juga apabila orang attack village kita, kalau defense kita menang, dapat la trophy. Kalau defense kalah, hurm... kena hambek la trophy. Kan? So, ada naik turunnya.

So, kesimpulannya... aku paling tak suka orang raided village aku. Kehkeh. Siapa pun main COC ni, dia takkan suka village raided. Haha! Tak tahu la pulak kalau ada orang suka kena serbu kan? Haha. Game ni best. Nak main, main la. Heheh, best.

Currently, I am

Ria'ssassin of Asfakami.

Haha gold sikit sebab upgrade pagar je kannn -.-"

Sekarang aku masuk clan bebudak rumah je. Nak kata bebudak rumah je pun tak boleh jugak sebab ada Aniq, Romy semua dalam tu hahahaha. Tapi kami-kami je la. Southern Dragon.

Ria'ssassin of Southern Dragon

Ranking dalam clan hee :)
Abang Romy, pastu Romy, pastu Aniq, aku tempat ke empat, then leader kami, dll :)
Seperti simbol badge clan kami yang berwarna-warni tu, kami terdiri daripada pelbagai warna. Kami pelangi ^_^
Kami Power Rangers hahahaha :D
Leader: Chief Cresent aka Ina.
Co-leader: Romy, Aniq, aku.
Ahli: Piqa, Farah, abang Romy dll haha
Setakat ni war baru 4 kali. Empat-empat kami menang. Sekarang tengah prep untuk war kelima. Hee harap-harap dapat sumbang star untuk clan dan menang. Hee :D

Takde duit dah nak upgrade pagar bagi habis hahahaha sebab dah ketuk Town Hall naik level 7.
Lagi 4 hari nak tunggu siap huu -,- lamanya la. Haish.


Okay, sekian. I'm off, assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.