Today

Assalamualaikum...


Hari ni tak call ayah aku mintak amek kat sekolah. Balik naik Sam. Tadi lalu sebelah bus stop terasa macam ouhh lama gila kot aku tak naik bas -,- hahaa malas nanti campur dengan budak sekolah sebelah -,- yihh! Kah kahh. Tara mess sebenarnya but dah lama tak naik bas kan. Tiba tiba naik sorang sorang terasa macam king kong masuk bandarlah pulak *gelak yang dibuat buat*. Tak naklah aku. So aku terus sahaja bersetuju sejurus selepas dia mempelawa aku *muka tak malu*. Kah kahh. Ada susahkan kau ke aku muka tak malu? Bertempat kot aku tak malu. Dengan orang yang aku kenal dan... perempuan. Kau? Tak payah sibuk hal aku kalau diri sendiri punya malu pun tak terjaga ye, CIK HATER. Hehh. Bhuurrr *vomit*. Eh aku tak boleh sebut nama kaulah. Fikir kau je dah muntah. Okbye, miss!

Then hari ni one whole day study Biology. Cuma lebih kurang sejam lebih plus minus lah study BA sekejap *kelip kelip mata*. Then balik rumah hadap Bio lagi. Haih. Untung aku suka subject ni. Hee kalau tidak, dahku derma sebagai bahan bakar kepada Pengerusi Persatuan Pengakap untuk unggun api bila diaorang camp nanti *toya*. Esok exam Bio. Then gua update benda ni kejap je. Sekarang gua nak sambung hafal koleksi essay yang tak terkira tu. Adui, experiment yang gila berjela berkajang tu pun belum start hafal lagi. Kay dhaa~

To hater: better kau takpayah nak fikir fikir pasal aku lagilah. Buat sakit hati sendiri je kan? Aku dah tak ada rasa apa dah bila tengok kau. So, apa kata kau maafkan aku sebab aku pun dah lama maafkan kau dan aku tenang sekarang tak ada fikir mess dengan kau. Cuba kau buat. Gerenti tenang hidup kau. Dan tenang jugak kau nak jawab exam nanti :) jangan sampai kau tak dapat apa yang kau nak cuma sebab fikir pasal aku :) aku tak nak jadi sebab and aku tak suka spesies stalker yang jarang ditemui macam kau dengan angkatan kau tu. Kau ingat aku tak nampak kaulah? Just forget these things. I hate it when you pura pura baik sedang kau nak stalk but ada aku kisah? Hidup aku tenang lepas aku maafkan kau so aku dah maafkan kau dan sekarang I beg you to forgive me too. Sebab apa? Sebab aku tak nak kebencian kau jadi penyebab hati kau tak tenang then result exam kau semua ke longkang. Get me? Okay good. Sekian. Bhuurrr *vomit lagi*.

To that one: untunglah kawan celebrate birthday ramai ramai kat hotel :D pentel sharplet.5 off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.