Bilik ouh bilik

Assalamualaikum...

Mangai punya gila Korea tuan punya bilik nih -,- kah kahh

Hari ni sepupu aku yang kuat nag lagi demand dan fussy soal kerja kerja perempuan nak tumpang tidur rumah aku -,-' masaklah gua kena bebel hari ni -"- bilik gua tu dah sebulan kot tak berkemas *ahak ahak* amboi banyaknya habuk dalam bilik aku ni! Fuhahaha! Malasnya nak kemas *muka toya* karang aku kemas lawa lawa, adik aku Si Nana tu dengan baik hatinya tolong kembur balik dan -"-, aku lagilah yang kena kemas! Takkan ibu aku? Ayah aku? Bilik sendiri pun ibu aku yang kemas. Adik adik aku? Lagi tak boleh harap. Hampeh derr.. Kah kahh *geram*.

So, saje je update pasal benda ni. Kah kahh. Aku nak kemas sikit lagi. Teddy aku yang comel tu dah tertonggeng dah adik aku buat grrrhhh ="=, kesian dia dan aku telah balas balik dengan mentertonggengkan teddy dia yang tak comel tu pulak *muka* kah kahh. Okaylah! :D assalamualaikum.

p/s: sangatlah lawak bila spect bingkai penuh lekat kat muka aku -,-' siapalah suruh tak jaga baik baik spect lama tu? Yang pergi kasi patah buat apa? -,-' Kah kahh terpaksalah pakai spect bingkai penuh yang ayah pilih ni. Maklumlah aku nak pilih design tak nampak masa tu. Kah kahh last last ayah pilih dua dua bingkai penuh. Yang ni okaylah jugak jenis biasa. Dapat yang satu lagi, skema habis tebal nak mati bingkainya -..-' untunglah wa kau ada ayah yang trendy :) tapi tak nak pulak kan beliau belanja aku Galaksi ="=, *kembali merajuk* haha merepek. I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar

Ketidakpuashatian

Assalamualaikum...


Erk? Haha! Kau jangan salah faham. Bukan aku nak kawen! Ni dah desperate takde gambar lain yang lawa.  Lama lagi kot aku nak kawen! Lagipun takkan nak nikah kat sini? Laki aku kot nanti yang jumpa ayah aku. Aku takde kena mengena pun! Lagipun biasanya duduk bersila kan? Bukan berdiri tepi pantai kan? Kah kahh. Okay, abaikan :D Cukup panjang kan intro tu walaupun sebenarnya intro ni takde kena mengena langsung dengan tajuk aku tu... kahh dan ada tak sekarang kauorang pulak yang ada rasa tak puas hati dengan aku? Kekeke :D

Okay, ada sedikit ketidakpuashatian di sini. Kepada awak yang terasa tu sorry lah yea. Tapi tak kot sebab saya rasa awak sendiri tak tahu tentang kewujudan blog saya ni melainkan classmates saya bagitahu kat awak. Awak, meniru dalam exam tu salah wak. Saya rasa lebih baik awak hentikan kerja macam tu wak. Awak lulus subjek tu dapat A1 pun bukan berkat wak. Cikgu percaya awak, awak jangan musnahkan kepercayaan cikgu, wak :D kita kawan kan wak? Kawan kawan awak yang lain yang sekepala dengan awak pun tak meniru kenapa awak berani sangat? Saya tahulah awak GreatTroublemaker alaf baru but cuba kita 5 KAA sama sama jadi GreatTroublemaker yang membawa berkat sikit. Paling paling nak buat dajal kat sekolah pun biar la buat trouble yang bermaruah sikit kan? Bak kata Hlovate...

Don't trouble the trouble if you don't want the trouble to trouble you :D

Orang lain pun tahu soalan tapi takde la sampai bawak jawapan masuk dewan exam wak. Saya ngaku saya dapat hint soalan yang tepat tapi takde la sampai saya bawak benda alah jawapan tu masuk dewan exam wak :D berubah ea wak? :D semua orang tak puas hati awak buat macam tu. So, awak kenalah ambil hati kami semua ni balik :D kita belajar sama sama. Kita lulus sama sama. Kita jaga kepercayaan cikgu sama sama. Kita dapat keberkatan sama sama. Kita dapat straight-A1 sama sama. Kita berjaya dunia akhirat sama sama wak :) 

Jujur ea wak? Saya rasa lebih baik tak lulus tak meniru daripada A1 meniru. Kan? Kita sama sama jujur kita sama sama jaga semuanya dan jaga nama baik Great Troublemaker from 5 KAA :) sama sama ea wak? Saya sayang semua kawan kawan saya. Saya takde bestfriend yang rapat. Yang rapat dengan saya saya tak panggil friend, saya panggil sister :D dan saya takde bestfriends :) so, saya sayang semua kawan kawan saya :D we all live in 5 KAA with Allah's blessings kan? Kita semua harap macam tu kan? So, change for your own good and ours too :D

Sometimes we should change for our own and other's good. May Allah bless you and all 5 KAA members always :D

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.