Menjelajah Entry Followers

Assalamualaikum...


Eheh. Annyeonghaseyo, cingu :) *juling mata* entah siapa siapalah cingu kau tu Najwa. Takde yang nak pun baca entry kau yang banyak merapu tu. Keh kehh. Takpe la. Ada privasi sikit :3 LOL -,-' takde apa yang menarik pasal entry ni. Just nak bagitahu tadi aku blogwalking. Then, aku bacalah sebiji sebiji apa yang ditulis dalam entry tu :D dulu pun selalu buat jugak tapi aku malas nak komen. Kali ni entah kenapa rajin pulak nak mengomen. Kah kah.

Hari ni aku menjelajah blog Mrs.Baekhyun. Kalau rajin, followlah dia :) Tadi aku bukak blog dia. Tapi hari ni sempat baca enam je entry beliau. Post lepas lepas tu belum sempat aku baca -,-' ni pun release tension kejap je. Lepas ni kena bukak note balik. Add Math aku tak sentuh lagi apa apa yang seminar bagi tu. Seminar tadi aku tak datang sebab not in well.

Aku dah rasa macam nak menangis sakit kepala tadi. Dari pagi kut dok sedut sedut hingus. Balik rumah, bhuurrr *vomit*. Ni bukan barking kay. Betul aku muntah. Sakit woo tekak gua! Macam nak tercabut tulang belakang. Erk? Apa kena mengena? Kah kahh.

So, pukul 1.30 lepas kelas Fizik tengah hari, aku pun cabut dengan Diba naik bas. Seminar pukul 3. Memang aku tak dapat pergi. Prihatin rupanya Cied terhadap aku :3 masa aku dah terduduk kat bilik mesyuarat tu, Cied tanya aku.

"Najwa, kau okay ke?" Dia tekup telinga aku dari luar tudung. Buat macam earcover kiri kanan. Aku biar je. Malas nak cakap apa apa. Hee :D sorry Cied :)

"Ya Allah! Panasnya! Dari luar tudung je pun panas macam ni, Najwa?" Cied dengan suara cemasnya yang laju macam bertih jagug. Kah kahh. Aku pun cakap nak balik. Diba dah bagitahu Puan K. Nak balik. Aku follow dia je. Sampai rumah, bum! Aku pun baring :) sekian. Hahaa.

Okaylah, bye! Jangan lupa follow Mrs.Baekhyun tadi :) I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.