Random speak

Assalamualaikum...


Dapat model lagi :D *suara agak agak excited* hari tu ada Safi 5B dan Wilda form 4D. Maisarah pun ada. Then Piqa nak tolong. Umm, Mai tak dapat :( takpelah. Takde rezeki kita nak jumpa :') next time kita jumpa ea? :') kau kalau tak dapat straight A's SPM nahas kau! Dahlah tak tolong aku! Tak dapat straight pulak tu. Hahaa. Ingat! Mesti straight tau! Aku doakan. Amin! :) then hari tu dapat seorang. Qila. 5KAA lah. Classmate aku. Tasya pun nak tolong. Adik dia, Ariana pun.


Keh, obviously finding people problem was settled nicely. Jangan nanti ada yang tiba tiba tarik diri sudah. Memang aku kasi benam kat paya Kampung Istana nanti. Yet, another problem. Mana aku nak rembat heels 3 inches untuk 10 orang? Okay wedges la kan. Terjamin sikit safety tu walau aku masih tak sampai 50% yakin -"-, okay others perhaps ada menatang tu. But yang takde? Takkan gua nak sponsor satu satu? Ranaplah gua der ="=, terpaksalah gua mintak tolong lagi. Haih! Benda ni memang berkait betul keperluan pertolongannya -..-' ahhaa. Nevermind sekurang kurangnya aku dah dapat cari orang. Kalau boleh nak cari lagi 5 orang ganti aku -,-' simpanan pun perlu kan? Kot ada yang tersungkur sujud syahid atas stage nu mana lagi awek yang nak disuruh jadi bidan terjun? And setiap model kena peraga dua baju.

And now. Siapa volunteer to help me finding wedges? -"- please~ anybody. Come directly meet me is better than commenting around -,- *pebender aku merepek neh?* memang aku prefer wedges ya untuk model model kesayangan nih. Kalau heels aku rasa setapak je dah automatik sampai kat hujung carpet stage nanti tak perlu catwalk. Lagi cepat kan guna kaedah tergolekwalk? Ha'ah. Lepas tu kalau jubah tu rosak siapa nak ganti rugi woo? Butik tu mahal segalanya kot! Aku bukannya berada sangat. Tapi taklah miskin. Ayah aku bayar zakat woo! So, the conclusion is wedges better. Help me finding them! >_<' aku dah rasa hujung hujung tanduk aje ="= aduh then nak inform diaorang lagi jumaat ada rehersal -..-' sabtu pagi pun sama. Then pukul 2 dah mula dan kitalah yang terlibat dalam acara pertama -"- tahniah... tahniah... *applause*

Okay I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.