Ouhh

Assalamualaikum...


Jyeahh tak tahu nak letak title apa :D minggu depan Mak Tam pergi Beijing dengan Pak Tam dan Apip. Maka Ain pun tinggallah seorang diri sebab cuti sem nak habis dah. Then? Mak Tam suruh Si Kembar Eka Eya tuu temankan Ain. Seminggu tidurrr rumah Mak Tam. Fine. I tak jealous okayy! I tak jealous! Hukk D': Byyyy, sampai hati baby tak ajak Bieee :'( hukk haha sakaii -,-' jom tengok kedengkian mereka bertiga. Huhh!

Aku buka twitter aku yang dah sejak bulan enam haritu terbengkalai -,-' Semalam Ain tweet "Next week boleh partaayyy" haha sebab mak dia pergi Beijing. Rumah kosong. Jyeahh aku tahulah dia bergurauu -,-' then, aku pun nyampuk lahh :D


Ee kau tengok jelah kedengkian para baby boo cayang, darling cayang dengan honey cayang aku bertiga niehh! :I




Saje je jealouskan I tauu! I merajukk dengan you bertiga! Babyy! Boo Boo tak cayang Bie :(  link Abit pun tak cayang anjee :( honey Eya punn! Tak cayang kitee D': kita merajuk ni. Merajuk nii :I hahaa okaylah. I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.