Fenomena Ice Melanda

Assalamualaikum...


Waa lawa kaan? :D Sungguh juling mata aku tengok sebab rambang mata :D haha lawa kaaan? Tadi dah post pasal lagu Jepun My Sweetest Love yang aku buat lirik tuu -,- sekarang pasal Ice Watch. Wohhoo kelas aku hampir semua dah dengan Ice. Hebat kaan? *poyo* hebat sangat ke? Bukan ori pun HAHA oihh tak ori pun duit aku terbang RM25 ngekk! -,- Takpe! Demi Ice yang cantik dan smart HAHA. Adibah pakai warna Coffee, Miza The Head Prefect pakai warna turquoise, aku pakai hitam-putih *angkat kening tiga belas kali laju laju* warna aku la smart kaan? Bhaha perasan -,- Adibah tu warna dia sepatutnya hitam-hijau tapi dia pilih coffee sebab masa kitaorang nak beli tu hijau tu tak lawa :D so dia amek Coffee :D Miza amek turquoise sebab sama colour dengan baju prefect sekolah aku kan :D

Jaja pakai Pink ada yang Purple banyak lagi lah. Ingat aku ingat ke semua colour. Tapi aku tengok colour peach tu lawa pulak -,- haha takpe aku tetap setia dengan hitam-putih. Tapi aku punya major hitam la. Kalau major putih takut cepat kotor :D Mula mula nak amek purple tapi masa tu purple dah habis. Besides, dah ada budak sekolah aku yang pakai purple so aku amek hitam-putih je :D rambang mata aku masa tuu :D Ice memang terbaik ;)

Mari tengok beberapa collections lagi :D


Putih cantik kan? Tapi cepat kotor :D


Ni turquoise. Macam jam Miza :D



Macam jam Adibah, colour coffee, yang baris nombor dua paling kanan.


Aku punya takde -,- haha


Cantik kan Ice Watch ni :D so, belilah :) cakap pasal jam, umm aku nasihatkan pakailah jam tukar tukar tangan. Means? Means janganlah pakai tangan kanan memanjang atau pakai tangan kiri je memanjang. Sebabnya, pergerakan tangan kanan dikawal oleh otak kiri and vice versa. So, bagi mengelakkan kepala hotak kita ni lembab dan tidak terbuka, tukar tukarlah. Takde la kau guna otak kanan je memanjang kan? Atau otak kiri aje memanjang. Sebab otak kanan dengan kiri ni penggunaannya lain tau :D maka, kenalah balancekan :D okay? Sebaik baiknya lebihkan pakai di tangan kanan :D

Dulu aku pun pakai tangan kiri je. Tu yang asek lembab aje HAHA lepas tahu barulah aku tukar tukar :D Okaylah. I'm off :D assalamualaikum.

kiryuuasrar

 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.