Ouhh license -.-

Assalamualaikum...

I wish for you ouhh driving license -.- *muka tak ikhlas*

Dah lama tak buat lebih dari satu entry satu hari kan? Actually pagi tadi ada buat :) now aku bosan so buat lagi :D haishh ibu dah bising bising suruh ambil license. Mummy! Kita tak berani lagi -.- ayah pun kata kalau nak ambil, bagitahu. And ayah bagi dua pilihan je. Sama ada ambil waktu area bulan Dec ni atau tahun depan saing angah. Okies. Tahun depan bukan dah start nak susah ke? Dan, angah tahun depan baru berapa tahun. Mana boleh ambil kereta -.- so aku kena ambil awal la kan?

Favourite car with favourite colour :3

Mula mula ayah kata better ambil dua dua. Aku pun rasa macam tu juga. Tapi ibu takut. Ibu tak bagi. Then ayah setuju dengan ibu -.- tapi betul apa kawan aku kata. In case kalau masa tu ada emergency, then masa tu ada motor je. Takkan nak tunggu kereta sampai kan? So, better dua dua kan? Plus, lebih murah. Aku memang dah boleh ride motor gear tu. Tapi nak start tak past lagi -.- HAHA selalu aku main ride je. Nadia yang start. Hee :D senget kan? Nadia dengki. Selalu kata "takpe aku faham, kaki pendek". Lepas tu dia gelak. Keji! -.- bukan pendek ye! Tak berapa nak panjang aje *muka innocent sambil makan Bueno*

Favourite colour too :3

Nak ambil? -.- takut. Tapi tengok kawan semua dah mula ambil takkan nak tunggu tahun depan kan? So, aku decide nak ambil jugak. But me belum cakap dengan ayah -.- nantilah :) Eka Eya dah test drive dah pun. Aku belum mula satu apa pun -.- takut siaaa *muka gerun* hee Mai dah buat comp driving test dan PASTT! -.- Tun tadi baru nak pergi ambil dan PAST juga! Aku pulak takut failed nak ambil nanti -.- huwaa! Terpaksa lah. Mummy! Daddy! Saya nak ambil license *kelip kelip mata* hee :D

Kawasaki! Really heart black + white :3

Doakan aku tak gigil nak cakap dengan ayah -.- I'm off. Assalamualaikum.

Again confuse -.-

Assalamualaikum...


Nak buat ke tak nak? Hahaa. Aku merasakan aku dalam keadaan kritikal apabila nampak -.- better buat la kan. Jadi benda bukan bukan ke apa aku bunuh orang ke kan haa bahaya kaan? Kut secara tak sengaja aku teraniaya orang ke kan walaupun kadang kadang berniat macam tu -.- okay the dark side of Najwa Saharudin dah keluar ^_^ better buat ek? Daripada terlaksana kerja menganiaya orang :) ehehh tahniah Fariz. Takde pun mutual -.- untung la bini kau tak suka dia. Dengar cakap kan? Okay nice. Okay feel like gua pun nak lakukannya but rasa bersalah laa -.- nanti orang fikir apa? Haishh buat salah tak buat salah -.- okaylah fine. Better buat :) *peace*.

Jom tengok Zettai Kareshi :D

01 model from Kronos Heaven. Created by Gaku Namikiri :)

Zettai Kareshi is absolute boyfriend. Dimana sebuah lover robot model 01 dicipta oleh Gaku Namiri :) untuk test kehebatan 01, dia pilih Izawa Riiko jadi girlfriend robot tu. Riiko pilih ciri ciri boyfriend yang dia nak, semua ada pada robot tu. Dia bagi nama kat robot tu, Night. Masa mula mula sampai, Riiko terkejut. Ada orang dalam kotak HAHA padahal tu robot. Nak aktifkan dia kena kiss. Then, bila dah lama lama kerja, dia dapat bos baru. Nanti dia jatuh cinta kat bos dia, Asamoto Soshi. Soshi pun suka dia. Tapi tak tahu yang Night tu robot. So, dia tak cakap dengan Riiko yang dia suka.

Gaku Namikiri [pencipta 01]

Then, kawan Riiko, Mika jealous dengan Riiko sebab ada boyfriend hebat macam Night. Dia tak tahu yang Night tu robot sebab Riiko tak boleh bagitau orang pasal robot tu. Nanti dia kena bayar pampasan. Mika tu suka suka je kiss Night. Lepas tu program Night shut down. Lepas tu reformat, dia ingat Mika girlfriend dia. Riiko dia lupa terus. Then, Riiko nak ambil balik, terpaksa la dia kiss robot tu lagi. Sebenarnya dia tak kisah sebab dia tak suka pun Night tu. Tapi memikirkan yang 100 million yen dia terbang sebab robot tu, dia kena ambil balik. Then, ada ke patut Night tak nak bergerak sebab dah janji dengan Mika yang dia akan tunggu dan takkan keluar dari restoran. Walhal restoran tu dah separuh terbakar. Mika datang lambat.

Asamoto Soshi [Mizushima Hiro]
Tenjo Night [Hayami Mokomichi]
Izawa Riiko [Aibu Saki]

So, Riiko reboot dia balik. Kena kiss la. Yang peliknya, sepatutnya lepas reformat memory Night hilang terus. Tak ingat Riiko tak ingat Mika. Tapi lepas dia bangun balik tu dia sebut nama Riiko. Namikiri sendiri terkejut yang Night ingat Riiko. Lepas tu, model 02 dicipta oleh sceintist lain dalam syarikat Kronos Heaven jugak. Musuh Namikiri tuu -.- aku pun tak suka hehe 02 diberi nama Kurosu Toshiki. Fungsi sama. Tapi more superior than 01 in every way. Lepas tu Night dengan Toshiki gaduh dapatkan Riiko. Riiko nak kena langgar dengan kereta. 02 tu power sangat so dia boleh fikir, kalau dia selamatkan Riiko, nanti dia pulak kena langgar kereta then, mati. So, dia berhenti. Night yang selamatkan Riiko. Toshiki tu bengong. Walhal dia yang cakap, robot yang tak dapat selamatkan Riiko bukan robot yang hebat -.- Then, dia dishut downkan :)

Toshiki vs Night tapi masa ni diaorang nampak kereta laju nak langgar Riiko

Night selalunya bergerak di bawah program. Tapi lately, dia dah tak langsung ikut program dia. Senyum Riiko buat dia happy. So, dia nak selalu buat Riiko happy. Badan dia panas then dia pegang dada dia masa dengar Soshi bagitau Riiko yang dia suka Riiko. Suka sama suka. Tu dia cemburu. Tapi dia ingat tu di bawah program. So, dia biar, Badan dia panas gila. Namikiri kena tangkap sebab tak report pasal perubahan 01. 01 kena tangkap untuk dihapuskan memory. Tapi dia bangun sendiri tak bagi hilang memory. Lepas tu Riiko decide nak jaga Night. Tapi Night tahu dia akan mati terus tak lama lagi.




Tinggal 50% masa dia hidup, dia dating dengan Riiko. Kumpul banyak banyak memory dengan Riiko. Riiko ada buat skarf lambang N bagi kat Night. Masa Riiko tidur, tinggal 1% je. Then, dia tinggalkan Riiko and jumpa Namikiri. Dia pesan banyak benda kat Namikiri then say thanks cipta dia. Namikiri nak fix dia sebab dia dah sayang robot tu. Tapi Night kata dah tak guna. Main chip kat kepala dia dah terbakar. Then, dia mati. Sebelum mati dia ada rakam pesanan untuk Riiko and bagi surat kat Soshi suruh jaga Riiko and laksanakan impian Riiko jadi pattisier. Then, Soshi dengan Riiko pergi Paris belajar buat pastri and jadi bakal jadi pattisier berkat pertolongan Masahi, abang Soshi yang mula mulanya sombong nak mati. Aku tak suka dia -.- HAHA.

Tenjo Night disimpan dalam kotak lepas dia mati

Biasa la, ayah lawan anak HAHA pencipta dia ni handsome jugak kan? :D

Skarf yang Riiko bagi kat Night

Sedih gila kut cerita ni. Aku pun menangis tengok :') Hee okay I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.