Erkk?

Assalamualaikum...


Err -"- apsal orang tanya aku ada pakwe ke tak hah? -.- takde lah ngekk! -.- apsal? Aku tak couple pun ea^^ yes aku suka Azeem :) Weh, Zeem. Bangga tak aku ngaku ni kat khalayak ramai bhaha baik kau bangga sekarang! :D kay aku tak couple sebab, apabila menganggap lelaki tu sebagai boyfriend rasa macam diri ni murah pulak -.- hadoii entah apa aku fikir. Betul terasa diri macam murah dipermainkan kalau fikir yang kita ni tengah couple. Ni aku fikir la. Kauorang, mana aku tahu. Tapi kann... hehehe aku tahu sesuatu dari cousin aku which Azeem.. HAHA! Nanti dia malu pulak kekeke and bila aku dapat tahu I was like waaa!! He respects me! Iloveyou kayy *toya* HAHA. Yang penting tak couple :b thanks kepada twins :D and Azeem! I tak sangka kay you cakap macam tu *gaya pondan* HAHA sayang youuu ^^ *bhuurrr* hehe malu ahh *juling mata buat muka*.

Memang I happy dengar tapi kan, I pelik. Bini ea? Hehee~ happy sehh. Ehh tapi bila you jumpa ayah tanya "sudikah pakcik jadi ayah mertua saya?"? I tertanya tanya ni. Takpelah soon kay? Soon. Study rerajin cari kerja beli rumah beli kereta you jumpa ayah kay. Mestilah kerja dulu kan. Habis takkan kau nak bagi aku makan pasir pulak -.- HAHA mangkukss kay! I dah gila -.- ni saje merapu rapu ni.

So the conclusion is aku tak couple tapi... tapi what? Entah aku tak tahu HAHA tak suka dijudge murah dan tak suka rasa diri murah kayy. Dan alhamdulillah orang yang aku suka respect aku dan tak rendahkan taraf aku pada taraf 'awek' :D okay kenapa atas tu gambar cincin haa? -"- ehh jiran aku dah nak kahwin HAHA [entah apa kena mengena] dan aku suka tengok cincin. Tapi tak suka pakai -.- rasa nikah nanti mintak gelang lah. Tamau cincin *yawn* [ya tuan tuan. Inilah yang namanya orang bagi penyepak, nak terajang orang bagi betis, nak peha haha] serius tak suka pakai cincin. Jari aku ni comel comel. Jadi bila dah jari comel sangat, apabila ada cincin dia jadi huduh kekeke that's why I tak minat cincin you. Ada ke Azeem nak bagi sebab aku kata kalau datang tak bawa hadiah aku taknak keluar lalala~ [bajet materialistik bagi dia menyampah sikit kat aku ni HAHA]

Gelang kay gelang. I suka gelang dan tak suka cincin. Bukan tak suka, suka je. Tapi entah, I tak kisah la allz HAHA [ayat mintak kaki] kayy I sebenarnya buat entry ni pasal orang tanya I couple ke tak tu aje. Apasal tah dah melalut sampai sini. Kay I tau you allz menyampah kayy I buat entry gaya macam ni. So, sorry kay HAHA tu tujuan I, nak buat you allz menyampah kayy HAHA sorry sangat. I bosan actually -.- tu yang buat entry mintak kaki tu HAHA tengok cincin ni lawa kan?

Okay Azeem I nak cincin ni sepasang kay! HAHA
[Gila. Kata tak suka cincin *toya*]
Eh you nak bagi gelang pun boleh! Bwahaha!
[Weh! Gila aku hari ni. Orang lain yang nak kawen aku yang meroyan HAHA]

Kay allz I nak buat kerja lain. Kay dhaaa. Sayang you allz muachh! *gaya pondan*. Kay assalamualaikum.

kiryuuasrar

3 Jan 2013

Assalamualaikum...


Tadi baca blog Kak Lyssa pasal Cara berdepan dengan lelaki pemalu :D HAHA takde kerja kan aku baca entry begitu? HAHA Okay what. Azeem pemalu lah -.- baik sangat dia tu hehehh tapi kalau mengenakan aku, memang takde dah nak bersopan. Geram je. Dan semestinya mana boleh aku berdiam diri kaaan :D *peace yow!*

Hari ni pagi pagi aku dah kena marah dengan dia -"- kau tahu aku panas hati -.- semalam dia yang tak bagi aku call kata tak mau aku membazir lah membazir tu tak baik lah segala bla bla bla lepas tu aku dah tertidur dan semestinyalah aku tak call dia kan bila aku dah tidur. Boleh pulak pagi pagi nak marah aku. Nak ku sepak sepak je dia tuuu -"- nasib baik dah nak pergi PLKN kaann kalau tak memang dah.... haaa abaikan -.- ingat dia dah pergi pagi tadi. Bila dia cakap dia kat rumah lagi, aku terus call -.- lepas tu dia macam marah -.- dan sekarang dia dah sampai Pahang -.- takpelah. Pagi tadi dia tanya takde nak cakap apa apa ke? -.- aku tak sampai hati nak cakap HAHA. Ni aku cakap walau dia tak dengar -.-

JANGAN tinggal solat, JANGAN lupa Allah, JANGAN lupa mengaji, JANGAN tak makan, kasi gemuk sikitt -.- dia ni kurus sangat ahh nampak macam tak makan setahun je gambar Kak Yan tunang tu -.- dah la gelap kurus pulak tu. Tak lawa tahu? Biar gemuk sikit HAHA gemuk macam orang takpe :b HAHA tu je kut. JANGAN lupa orang kat sini -.- HAHA DAN!  JANGAN ushar orang lainnnn dan yang seangkatan dengannya -.- kau kalau buat yang aku JANGANkan tu Yim aku seppppaaakk kau sampai Korea :b terutamanya yang solat tu lah. Okay habis dah :D

Sempat la pesan part from that tadi. Takut dia aku jadi garang sekejap tadi HAHA Okay tadi online Twitter. Acehh gaya cakap macam tak selalu bukak je kan walhal hampir setiap hari :D retweet, reply tweet dan jadi stalker tak bergaji je la kerja aku -.- biasanya mangsa confirmlah Eka sayang, Eya sayang, Aime, AiEn dan Wana lah mangsa stalk aku keh keh. Takpelah bosan kan. Then, Si AiEn boleh pula tak habis nak mengenakan aku dengan Fatih -.- wey! Aku takde apa dengan dia okayy! He's my mom's friend's son okay! Dan aku kawan dengan dia sejak kecil -.- dan takkan ada rasa apa apa kat dia even dia cute handsome comel bergaya segala macam mana sekalipun kayy -.- takde rasa apa. Memang hari tu nampak dia, nope! Sekarang! Ada kat depan aku -.- dia... makin comel :D HAHA tapi... biasalah. Aku puji mana mana lelaki comel cute pun -.- nothing special lah kawan :D tambah tambah aku membesar dari zaman takde gigi depan zaman aku lagi tinggi dari dia zaman main galah main rondest sama, sampailah sekarang dia lagi tinggi dari aku paras bahu ni aku dah tahu dah perangai dia luar dalam. Memang tak la aku nak suka kasanova macam tu -.- ada cakap kat aku dengan mak aku yang dia couple selama ni semua buat main je. Nanti nikah cari yang baik bertudung -.- huhh! Tak sopan kayy! I hate that behaviour! :D dan yang penting I setia pada yang satu you! Acehh please! -.- *sila jawab Acheh kat Indonesia* haha

Okay Fatih dah balik -.- nasib baik dia tak baca ni tadi -.- hampir dia masuk kaunter. Siut punya mamat! Kalau tak kantoi aku mengumpat dia! HAHA kay sambung. Si Eka dengan Eya tak habis habis kenakan aku dengan Zakwan -.- yeahh Zakwan. Yang, alah dua pupu aku tu! Yang kalau aku nampak dia je aku cabut =.= tu semua angkara mak dia -.- mak dia la yang kata nak buat aku jadi menantu sampai orang lain ejek aku -.- memang tak ahh aku nak suka --, HAHA lepas tu Eka kata nak amek Azeem and I was like -.- untung ahh orang tuu cousin orang yang cantik comel tu nak -.- tu kalau dengan dia ar. Dengan Eka tadi I was like


HAHA senget punya creature -.- *mumbling* boleh pulak tu jawab balik suruh aku telan sendiri. Kuwajaq you ni tau sayang! :* haha Iloveyou kayy! :D Erk? Apsal Si Pateh ni datang balik? HAHA dia beli jus dan air batu. Aku suruh ayah buatkan lepas tu ayah sengih pandang Fatih. Hah! Tau dah! Teh kau buat sendiri! HAHA aku malas dan ayah pandang kau, so.... buat ahh :D Sambil bungkus air batu dia tanya aku dengan muka toya.

Eh Wa apsal aku yang kena buat ni???

HAHA ehh kau kan baik dan rajinn :b kena kau kali ni bhahaha! Muka dia malas je kah kahh. Dan dengan senyum comel dia kata

Masuk buku. Malam bapak aku bayar

-.- amboi sedap jee dah amek tinggal -.- biasalah daddy yang bayar -.- Kayy I'm off assalamualaikum :D

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.