:)

Assalamualaikum...


It's getting late and I'm still not feel like to sleep yet *sigh*. Why huh? Kau tahu? Tahu tak kenapa aku susah tidur hari ni? Tak tahu kan? And nor do I :) Aku pun tak tahu kenapa -.- Dear eyes, please cope with me :') degil benar mataku ini -.- keluar sudah bahasa Ponti vs Omi aku HAHA

Actually banyak benda aku fikir sejak semalam -.- tambah tambah Si Ijat senget pulak menambah perisa -"- adoi. Ingat siapa Ijat? Cousin yang... !@#$%^& Ahhh tak ingat boleh klik sini :D kay bila ingat conversation aku dengan dia petang tadi, tambah tambah aku susah lelap mata -.- entah la. Tak dapat nak dipastikan atas sebab apa mata aku tak nak cope. Selalu, cepat je. Kalau aku tak text sesiapa, tiga saat lepas letak kepala dah boleh gelap dunia. Sekarang tak boleh pulak -.- wait seminit I tengah cuba ingat balik apa Ijat kata dalam conversation tadi. Kay Ijat kata

Sabtu petang sampai Ahad malam kau boleh lepas rindu. Waktu lain phone kena ambil dengan coach -.-

Okay thanks Ijat. Appreciate kau punya info tu -.- dan info 'yang itu' juga. Maklumlah, orang tu dah berpengalaman kann masuk PLKN then dia tahulah apa rasa duduk sana. Kesian kau kan tak dapat menembak walhal benda tu yang kau paling tunggu HAHA sebab chicken pox :b padan muka you kay! HAHA padan muka Ijat! :b Okay, fine.

Jat, aku tahu :) kau suka takutkan aku kaan -.- betul. Kau saje cakap macam tu sebab nak aku fikir yang this is all about trust, thoughts and feelings and bagi yang di sana just to be honest and loyal :) kalau tak takkan kau tak menduakan Eira masa kau masuk PLKN Desaru dulu kan? HAHA yeahh my cousins are all loyal person kayy! Happy for knowing that :D kayy thanks once again Izzat Ameer oii kerana telah menakutkan aku dan membuatkan aku fikir segala benda ni -.- sayangs you kayy! >_< HAHA opss marah Eira kah kahh. Eh dah Sabtu lah ni -"- HAHA macam yang kau cakap, masa dia kat asrama boleh 2 minggu takkan ini setiap minggu tak boleh? Ehh siapa kata tak boleh? HAHA hari hari mesej pun boleh jemu jenuh tau. Kalau Izzat ni dia suka lama sikit. Dah tepu rindu baru semangat nak text. Kau memang kan Jat, suka dera perasaan wanita macam Eira yang comelss tu HAHA nasib baik kau cousin aku. Kalau abang aku, dah ku suruh Eira cari lain :b *be a batu api for about seminit*

Ijat siap kata kat aku be careful. Sebab boleh dapat madu anytime -.- perr gua tak nikah lagi sehh HAHA dan dia sengaja cakap kat aku macam tu sebab dia pun dah bagitahu Eira dia dah penuhkan 4 kuota dia dan Eira setuju -.- [bajet aku nak percaya je. Kau ingat aku tak tahu kau sayang Eira tu macam mana? Kalau aku nampak kauorang je baju confirm sama colour kay! HAHA cute je tau :3] so kau ingat aku nak percaya yang kau mendua mentiga mengempat Si Eira tu? HAHA kepala hotak kau Jat *toya* eh tadi kau cakap kau pernah dengar ni kan? Yang English tu. Kalau satu kereta car, dua atau lebih kereta cars. Tambah 's' kan? So kalau satu wife kau mampu, then kalau lebih isteri kau....? HAHA tak perlulah aku cakap kan? Mampu tu tinggal tambah s aje :b HAHA kayy gelak sakan Ijat aku cakap macam tu.

Kay thanks Jat. Tahu kau cakap macam tu kau saje buat aku takut sebab nak aku wujudkan trust tu control feelings and never get along with negative thingking :D kan? HAHA okay I trust... you HAHA kau yang bagi aku benda ni Jat -.- kay bye assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.