Apa...? -"-

Assalamualaikum...


Apa sehh Jaja dan Faieszt tu -"- plan nak break 13 Jan ni. Whoaa.. boleh plan macam tu eh? Apsal tak break terus masa plan tu? Tak payah nak fix tarikh sangatlah -.- break aje terus. Kann? Apa sehh -"-. Then Jaja nak tengok beliau -.- tak boleh la Jaa. Memang surely kalah dengan Faieszt kau :D haha ehh apsal sehh nak break? Dia further overseas ke? Pandai sangat mamat tu apa hal? -.- Ehh Jaja tease aku sehh -.-

May meet a million handsome boys that know my name? But no worries because you have my heart HAHA

Betul whatt? -.- tapi tu bukan point la. The point is dia tease aku ramai member handsome HAHA sys, me tak kata yang me ramai member lelaki kay! Kau tak baca post aku sampai habis kann? Tak nampak aku kata "ehh jap jap jap. May meet a million handsome boys that know my name? Acehh berapa kerat je member boy aku -.- tu pun tak handsome keh keh kehh :D" kaan? Tak perasan la tuh -.- HAHA okaylah. Memang member aku tak handsome semua. Tu pun berapa kerat je member boy aku. Ha'ah laa kalah dengan Faieszt kau -.- tapi rasanya ada someone yang menang. macam dia sorang la yang boleh lawan kau punya Faieszt tu among 5 orang member boy aku. Ni haaa..

The Capital F

Ada sesiapa kenal? HAHA aku culik gambar dia satu :D Haaaa Jaja! Faieszt kau kalah! Member aku ni cute kan? :D Capital FF...... -.- gagappp HAHA okay, tu aje. Weh, kau bagitahu Ijat sikitt, tak yah nak takutkan aku sangatt -.- PLKN takde apaa. Cakap sikittt... hehehh -.- *insane due to kedengkian cousin kau yang senget tu, Izzat Ameer Syafi'e* [bet kau nak kata "cousin aku cousin kau jugak"] HAHA okayy finee! Cousin Ain, Abit, Eya jugak ea! Si kembar senget hahaa *heret orang lain yang innocent sekali* HAHA ahh! Tapi memang laa, Eyaa! Abit! Ain! Jaja! Cousin kau yang sorang tu, Ijat, memang senget! Sakit hati aku tahan geram -"-

Okay, I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar

Imissyou [Worldwide]

Assalamualaikum...


Hyep :D sekarang nak nyanyi Worldwide Versi Aku boleh? Alah takde la versi aku sangat pun. Tukar some words je -.- bukan one whole song :D HAHA Worldwide best okayy! And BTR sangat best and group members diaorang memang cute cute belaka :D and since I'm missing someone ni lagi lah kaan -.- kayy abaikan HAHA

Joaa :D sambil membayangkan aku yang menyanyi lagu ikut lirik di bawah ni, let's sing together :D haha suara aku sedap tau :D *puji diri* Lirik aku tukar sikit tauu. Maka jangan segan silu nak baca setiap patah perkataan HAHA

Wait a minute before you tell me anything
How was your day?
'Cause I been missing
You by my side, yeah

Did I awake you out of your dream?
I'm sorry but I couldn't sleep
You calm me down
There's something about the sound of your voice

I, I, I, I never, never, never
As far away as it may seem no
Soon we'll be together
We'll pick up right where we left off

Paris, London, Tokyo
It's just one thing that I gotta do
Hello, tuck you in every night on the phone
Hello, tuck you in every night

And I can hardly take another goodbye
Baby, won't be long
You're the one that I'm waiting on
Hello, tuck you in every night on the phone, woah

Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you

Yes, I may meet a million handsome boys
That know my name
But don't you worry, no
'Cause you have my heart ^_~

It ain't easy to keep on moving city to city
Just get up and go
The show must go on
So I need you to be strong

I, I, I, I never, never, never
As far away as it may seem no
Soon we'll be together
We'll pick up right where we left off

Paris, London, Tokyo
It's just one thing that I gotta do
Hello, tuck you in every night on the phone
Hello, tuck you in every night

And I can hardly take another goodbye
Baby, won't be long
You're the one that I'm waiting on
Hello, tuck you in every night on the phone, yeah

Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you

Whoa, wherever the wind blows me
You're still the one and only boy on my mind
No, there ain't no one better
(Worldwide)
So always remember
(Worldwide)
Always remember, boy, you're mine

Paris, London, Tokyo
It's just one thing that I gotta do
Hello, tuck you in every night on the phone
Hello, tuck you in every night

And I can hardly take another goodbye
Baby, won't be long
You're the one that I'm waiting on
Hello, tuck you in every night on the phone, woah

Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Boy, I'll be thinking about you

Worldwide
Yes, I may meet a million handsome boys
That know my name
But don't you worry
'Cause you have my heart ^_~

:D hari tu ada la kaann orang tu boleh senyap pulak masa Alif text akuu -.- orang tu wish Happy New Year je pun. Lepas tu boleh that midnight conversation jadi awkward senyap sunyi -"- aku yang pressure. Aishh... shiteru HAHA tak masal. Kaan? So, yes i may meet a million handsome boys that know my name but no worries lah ye? Because you have my heart :D Imy :') cehh. Geli siutt! Gelak guling guling punya ahh Azeem kalau baca HAHA ehh jap jap jap. May meet a million handsome boys that know my name? Acehh berapa kerat je member boy aku -.- tu pun tak handsome keh keh kehh :D

Okay, sambil sambil kay tengok video ni. Dani Shay who is really really really looks like Justin Bieber yang aku tak minat tuh hehe dan bila ada orang kata dia macam JB, ni respond dia. tengok jom :D respond dia version Baby. lagu JB tu la. Tapi lirik dia sendiri HAHA cool dia ni :D



Okay I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.