ATTENTION! ANTARA 5 BUAH LAGU YANG KITA PERLU BERHATI-HATI


Assalamualaikum...


Hehe semalam buat entry dua pagi. Ini entry hampir dua petang kekeke :D Entry ni credit to Ziera. Dia pun kata sharing is caring. So, ni antara lagu lagu yang TAK BERTANGGUNGJAWAB [entah apa kena mengena aku pun tak tahu hehe] nak memurtadkan dan menyesatkan agama lain -.- tengok liriknya yaa.

It Will Rain - Bruno Mars

There’s no religion that could save me (tiada agama yang dapat selamatkan aku)
No matter how long my knees are on the floor (tak kira berapa lama melutut di lantai)


Maroon 5 - One More Night

So I cross my heart and I hope to die (Cross my heart di sini adalah adalah satu cara orang Kristian berdoa)


Akon - ARAB MONEY

Bismillahi r-rahmani r-rahim, Al hamdu lillaahi rabill'alamin (Oooohh)
We gettin' arab money (haha), We gettin' arab money
Bismillahi r-rahmani r-rahim, Al hamdu lillaahi rabiil'alamin (Oooohh)
We gettin' arab money (haha), We gettin' arab money

(Terang terang menghina kayy! -.-)


Nicki Minaj - Itty Bitty Piggy

And if you see a itty bitty piggy in the market
Give that a bitch a quarter and a car tell her park it
I don't mess with pigs like asalamalakum
I put em in the field, I let Oscar Mayer bake em

(Terang terang menghina -.-)


Black Eyed Peas - Where Is The Love?

Father, Father, Father help us (Father dalam agama Kristian adalah paderi)
Send us some guidance from above
‘Cause people got me, got me questionin’
Where is the love?

Okayh, nasib baik takde lagu yang aku suka kaan :D so, ada yang dah baca ni tolonglah share share kat orang lain kaan. Pahala dapat insya-Allah :) so, credit credit la sikitt :D either credit kat aku ke Ziera ni ke orang lain ke yang penting sebar lah :) tu je kut.

Sekarang aku nak sambung gaduh dengan Makarov Kashuer nih. Entah betul tah tidak nama dia -.- tu nama FB dia lah. Twitter dia Toblerone segala tuh -.- haha nama nak letak choc favourite akuu -.- dulu Bueno sekarang Toblerone. Dua dua chocs favourite aku. Mangkuks HAHA nama dia aku lupa lah -.- aku panggil dia MK je -.- Si Jaja ni pulak, Faieszt dapat offer pergi German. Dan nak pergi. 7 tahun beb! Aku cakap nak ikut :D Faieszt kata boleh dengan syarat Jaja ikut then Jaja was like, like hell I want! -.- babe, bila lagi dapat pergi German? bhaha! Nak ikut~ kekeke Faieszt masih tak dapat memenangi hati cousin aku yang keras hati ni lah --, good luck kay Faieszt! Nanti saya boleh ikut sekali pergi German bhaha [macamlah dapat -.-]

Kay off. Assalamualaikum.


kiryuuasrar

Dua pagi

Assalamualaikum..


Dua pagi tak tidur lagi -.- apa nak jadi kau ni Wawa? Haaha ehh tadi Ain senget retweet yang aku kata Jaja takde rezeki nak tengok dia. Hee tapi dapat gak -.- Jaja kata dia handsome. Okay. So, Azeem? Sila berterima kasih sebab sepupu saya kata awak handsome -.- haha Jaja saje la tu nak kutuk Faieszt TERSAYANG dia. Keji -.- haha dan lepas tu kerja aku stalking lah. Aien punya Wana punya dan few cingus lagi -.- tahu apa aku jumpa? Hehehe aku jumpa ayat best *wink* ayat apa? Adalah. Quote seorang hamba Allah tu. Menarik minat aku lohh *yawn*. Dan aku terus favourite. Nak retweet tak boleh *toya* haha. Tapi memang best la ayat tu. Best sentence ever aku pernah jumpa :D and so whatt??

Jaja! Kau nak gaduh dengan aku kan! Kau memang nak kena kann! Geram betul aku! Grrr.. mentang mentang tweet dia tak boleh diretweet -"- sesedap sarsi je -"- haaha takpe Jaa. Aku dah malas nak gaduh :D kita damai Ja ye? Tak elok gaduh gaduh ni. Aku dah lama meninggalkan zaman cari pasal cari gaduh dengan orang ni. Trying to avoid lah. Tapi kalau orang yang cari pasal aku memang tak diam lahh :D budak tempered ada diam ke? Kira aku ni budak tempered kategori sopan lah kann sebab tadi tak layan kau punya cari pasal tuhh.

Malas nak gaduh Jaa. Karang aku sembur kau kata aku perasan pulak tweet tu pasal aku ek Ja? Walhal untuk orang lain. Tapi kau jangan ingat aku tak tahu Ja! Haaha aku takde jumpa lagi orang yang buat benda tu selain aku. So, tweet kau pasal aku la kan? Kah kahh. Funny siut. Prihatin rupanya kau pasal aku yang comel cantik dan cun ni :D HAHA Tapi kan Ja, aku ada gak tweet sebagai balasan kau punya tweet tu. HARAP KAU TERASA Ja! Haahaa :b sabar ye. Faieszt lari kang Ja! Bhahaha! Sayang kau kay :* malas aku nak gaduh.

Jaja is the best cousin ever! :D Ijat pun kalah. Hee ehh Eka Eya Ain? -.- alah selevel lah termasuk Ijat! Ngee :D Ilovemybigfamily! :)

I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.