Harini dan semalam

Assalamualaikum...

Comel kay Encik Rilakuma ni :3 like him~ ^_^

Hai! I bosan. Okay, get me? HAHA stalking lagi you know? Bosannn sangat babe dude -,- adus. Kisah pulak kauorang kan aku bosan ke apa ke kan? HAHA hari ni stalk Twitter Nana -,- dia dah nak isi borang UPU you! I tak isi lagi. Kejap lagi lah. And minggu depan Nana nak pergi sekolah amek markah koko dan aku nak ikut lah sebab aku pun kena isi jugak borang tuu -,- haishh. Surat segala IPTS dah semak penuh dalam peti surat tu. Hantar banyak banyak tapi tak dilayan buat apa? Tak ke membazir kertas dan pokok? I ni pencinta alam alls! Tak tau ke? Haha Wawa dah taubat berubah daripada pemusnah alam kepada pencinta alam. *Applause* sila baling ros dan tulip XDD hee malu alls! XD

Okies, cukup panjang tak intro? Kah kahh Okay pagi tadi aku ada kelas belajar motor. Tapi aku geram kat mamat yang satu kereta dengan aku tuu -,- dia yang menyebabkan aku lambat pergi ceramah motor masa tu. Walaupun tak lambat mana tapi he makes me menunggu Pak Khalid tu ingat tak jadi -,- semua gara gara dia bangun lambat. Huh! Tadi dia diam je. Lantak kau HAHA so, for the first time aku menunggang motor secara halal. Selama ni tak halal lagi HAHA tu pun aku bawa nouvo ayah je. No gear and tak susah. Berapa kali je aku pernah ride motor bukan auto. Kalau jumpa Nad je la. Tu pun kalau dia bagi -,- menggigil tadi bawa masuk litar. Dah la aku sensorang sebab paling last dapat motor. Yang selepas aku semua session kedua -,- haaa. Kau bayangkan lah. Nasib baik tak jauh tempat kon tu.

Dah pusing buat lapan lalu selekoh tajam lalu jalan raya lalu traffic light lalu jalan besar yang tak berapa nak besar tu [sebab dalam litar] then lalu titi. Tiga kali tak past. Asek ke tepi je motor tu. Ketegaq betoi tak mau dengaq cakap haku. Haishh. Aku cakap dengan motor tu "kau tak nak aku jadi vandalisme kan? Baik kau jalan tegak tegak. Jangan nak senget senget macam Azeem *erk?*" Lepas tu baru berjayaa! Lima kali aku jalan atas titi batu tu tegak je. Takut jugak motor tu dengan aku rupanya KAH KAH KAHH *gelak keji* haha okay aku tipu. Tapi yang berjaya jalan lima kali atas titi tu betul la. Yang aku cakap dengan motor tu aku tipu HAHA [cepat cepat ngaku tipu]

Lepas tu tadi masa jalan sorang sorang, aku salah jalan you know -,- nasib baik Pak khalid tak marah. Mamat yang satu kereta dengan aku tu pun salah jalan. Dia salah buat lapan. Dia kena marah kakaka kesian tengok dia. By the way dia pemalu gila -,- aku yang perempuan ni pun kalah. Kan aku agak terkenal dengan keganasan melampau *erk?* dia lembut-pemalu. Bukan nyah-sotong tuu HAHA pada aku agak baik aa. Boleh kata tak dia macam Azeem? Dan membuatkan aku rasa macam nak sepak je kaki dia yang tak berapa panjang tu HAHA apa motif tak tauu haha [tak berapa panjang pun lagi panjang dari aku sehh --,] err okay, dia handsome sikit dari Azeem hehehe :b <-- ni jelir lidah KHAS kat Azeem sorang.

Kay aku bengang dengan mamat yang satu kereta dengan aku ni sebab hal lepas la. Yang dia bangun lambat dengan Pak Khalid sekali lambat. Aku menanti sampai ayah suruh call Pak Khalid -,- membazir kredit you know? Kau bukan tak tau yang aku ni suka berjimat cermat [BUKAN KEDEKUT EA!] Walhal sebab tunggu dia jee --, mangkuks ayunss punya mamat. Sape nama kau aku pun dah lupa haisshh. Tapi sumpah dia ni sopan gila. Kalah perempuan *juling mata*

Semalam pergi mall dengan Piqa saja lawat Biha dengan Nad kerja. Lepas tu tapau Magic Fries Magic Chicken and Chips Takoyaki + Tornado. Bekalkan Nad dengan Biha. Menatang Takoyaki tu perisa cheese and dia letak octopus. Sampai sudah nak muntah lepas makan benda tu sebab rasa sotong dia tak hilang. Aku dengan Piqa la yang melantak dulu. Nad dengan Biha tak tau apa reaction masa makan benda tu sebab kitaorang balik terus lepas hantar HAHA then beli Cool Blog Milkshake vanilla flavour [my favourite]. Hilang sikit rasa sotong tu HAHA bengong la Piqa. Dia beria nak makan benda takoyaki tu lepas tu boleh pulak dia bising bebel bebel tak sedap hahaha lawak.

Ini la dia takoyaki tu -,- dalam dia ada sotong dan cheese

Flavour lain selain sotong maybe sedap kut. Aku pilih sotong pulak heee :D sorry Piqa :D okay tu je kut.

Semalam ibu belanja aku topup! :D aku saje je buat gaya menggoda HAHA kredit aku ada RM10 lagi sebenarnya. Yelah. Dah aku tak guna pun benda tu. Nak text sape je? Pak cik tu kat PLKN. Paling paling pun text Piqa dengan Mai. Tak jalan kredit aku -,- tapi saje je goda ibu :D "mummy~ mummy~ ooohh mummy~" ibu pandang aku then tanya ada apa "belanja topup, my~" *kelip kelip mata* "kan hari tu mummy guna kredit akak call Auntie Yong masa line kena potongsss" *sambung kelip mata balik*. Dan ibu was like "berkiraaaaaaaaaa. Nah RM5!" hahaa "RM5 je? Kedekutsnyaa." "okay la dapat" hehee yeahh. Aku saje je sebenarnya. Kalau dapat, dapat la. Kalau tak, tak la. Dapat jugaaa :DD sayangs my mummy :D hee. Time gedik je aku panggil ibu, 'mummy' kakaka macam comel je kan? Puihh haha I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.