Chuu !

Assalamualaikum...

Comel kan? :D

Haha abaikan -.- hari tu nak buat entry tapi malas nak taip panjang panjang dan takde idea nak merapu. Ni pun takde idea ni. Aci taram asal boleh aje :D takpe kan? Aku sakit perut ni sebenarnya. Tengah maghrib ni la dapat hadap lappy. Cuti cuti Malaysia la katakan BAK KATA MAI *glance* sila tersedak ya? Bhaha XDD padan muka :b

Semalam belajar motor kali keempat. Esok ada lagi. Tadi takde tak tahu kenapa. Agaknya Pak Khalid nak tunggu budak lelaki yang satu kereta dengan aku tu kut. Hari tu Pak Khalid kata dia balik dari KL Isnin. Isnin means hari ni la dia balik dari KL. Esok dia ada la kut. Maybe la. Andaian aku je -.- haha sungguh tak tipu dia 'baik' weh. Susah jumpa lelaki macam ni alls! >_< bhaha *vomit* dia tak cakap dengan perempuan pun. Err setakat yang aku pernah nampak la. Budak lelaki pun, kalau tak mula cakap dengan dia, dia takkan cakap. Tapi Rabu hari tu ada budak cakap dengan dia. Riuh jugak dia aku tengok -.- gaya aku cakap macam aku stalk dia je kan? Bhaha HOTAK KAU! Aku tengok dia sebagai langkah berjaga jaga. Kut kut dia dengan Pak Khalid tinggalkan aku ke kat Sekolah Memandu tu! Macam mana? Huh! *juling mata*. Aku ni mana berani duduk sorang sorang! Dah la comel. Cun pulak tu. Karang ada yang ngorat, tak ke susah? Bhahaa okay sila muntah.


Well sebenarnya aku dah lupa macam mana muka budak tu hehehe aku ni memang bermasalah sikit dalam mengingat muka orang. Bukan pelupa *takleh terima kenyataan* tapi kurang pandai 'mengimagine' muka orang XD Tapi kalau aku nampak orang tu, aku kenal la. Dah kat depan mata nak imagine mende? Kan? Haha aku kata dia baik bukan sebab dia tak cakap dengan perempuan je. Dia 'baik' sebab orang lain dok bising borak borak sesama sendiri sementara tunggu motor sampai, kau tahu dia buat apa? Dia mengaji. Trust me or not, dia mengaji. Orang bising, dia mengaji. Gila tak baik? Baik sehh! Aku masa tu tengah baca novel Contengan Jalanan - Hlovate. Then suddenly terdengar ada whisper suara lelaki macam mengaji. Punya lah jauh aku mencari kut kut ada corong speaker dari masjid ke surau lelaki ke, tak ada pun. Rupanya budak kat belakang aku -.- right behind me you know? Haa kemain jauh aku cari, kat belakang aku je suara manusia tu. Baik kan? Baik kan? Baik kan? Azeem, cuba kau jadi baik macam mamat ni. Mesti lagi best aku nak suka kat kau hihii XD abaikan ~

Semalam, lepas belajar motor kat sekolah memandu Pak Khalid hantar aku balik rumah macam biasa la kan. Tapi semalam tak terus balik rumah. Apa? Dating? Haa eh kau pernah tak makan kasut tali terkeluar ikut tepi bibir? Bhaha suka buat andaian merepek kan? Dia tu aku dah boleh panggil 'atuk' tau. Nak bagi dia nikah dengan nenek aku pun layak hehe kay sambung. Dia berhenti kat sebelah Masjid Besar Kampung Istana. Ala yang Ifwat dok bising bising kalau dia berhenti kat situ tuu. Haa. Gaya tak pernah datang masjid je dia tu. Okay abaikan. Pak Khalid bagi penerangan sikit pasal basic. Aku blur -"- tapi masa Pak Khalid tanya faham tak aku angguk aje. Hehe ni la namanya bodoh sombong alls! Sila jangan tiru aksi ini *senyum manis* lepas tu tukar seat. Then dia terang lagi sekali. Bagi seimbang klac la. Jangan sampai jalan la. Masuk gear la. Tiap kali break tekan klac la. Hape la. Mati mati keretanya sebab aku lupa tekan klac bila nak break hihi Then aku bawak kereta tu jalan ke depan ke belakang. Sekali pandang macam baby dalam walker kau tahu? Depan belakang depan belakang bhaha bezanya baby dalam walker, aku dalam kereta bhaha lepas tu pusing Kampung Istana sampai rumah aku.

Bila turun dari kereta dan tengok Pak Khalid balik I was like AAAAAAAAA~! Aku bawak keretaaaa!!! Meroyan terus bhaha I masih tak percaya alls I bawak kereta! XD waa feel like Wawa! Ajaibnya! Kau bawak kereta! Sebab masa ibu bising bising bebel bebel suruh aku tengok cara ibu bawak kereta aku buat dono je. Buat dono you know? Tak? Buat tak tahu tahu? Tak? Buat bodoh kau tahu? Haa. Tahu pun hehe kay I buat dono sebab I tak faham satu hape. Bila dah test bawak, ibu bebel lagi tadi baru la faham hihii ajaib! Boleh la berlagak sekejap dengan mamat tu esok sebab dia pun tak pernah test lagi bawak kereta :D *niat buruk* bhaha tapi best la bawak kereta. Cuma penat. Nak tanggal kaki aku pijak klac tu. Maklum laa KAKI AKU KAN PANJANG -.- kan? Panjang sangat sampai tak sampai haha okay I'm off.

Aku tahu skin dan header aku buruk -,- dah malas nak edit bhaha *chicken dance*

Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.