Happy birthday Am !

Assalamualaikum...


Hari tu 10 January birthday adik aku. Wan. Lepas tu 17/1 birthday Piqa :D my sister. Tengok kat sidebar tu. Dia la tuh :D Okay, tapi masa tu tak buat pun birthday wish kat blog ni :) but Am ni aku pernah wish birthday dia tahun lepas kat blog lama :D ni nak buat lagi. Am ni, adik angkat aku since.. err bila ek? Aku form 3 kalau tak silap. Hehe sorry Am, akak tak ingat. The rest of The_crazyTroublemaker pun kakak kakak dia jugak :D so, today is 9th February. It's his birthday :D Abaikan tarikh blog ni okay. Tarikh tak betul -_-



So, Am. Happy birthday! :D May Allah bless you always :) study rajin rajin. Am ni pandai. Aku pun kalah. PMR aku 6A je. Dia 7. Cis! Haha buat malu je. Tahun ni he's 17. Form 5 you know? Eeeee budak nak examm :D *dengki* dia suka subject Kimia -_- subject yang aku paling bangang sekali haha Add Math yang aku sengal tu pun kalah keke. Nauzubillah! Result dah nak keluar, Wa. Kau jangan doa macam macam -_- SPM nanti buat bebetul eaa budak kecik! :D jom nyanyi sama sama :D

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to Ammar Zakwan,
Happy birthday to you :D

Okay. Ingat! SPM buat betul betul! :D


Okay, I'm off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.