Kau, aku, kita :)

Assalamualaikum...


Hey hey! What's up? Boredom is in the air. Again. Then, layan jelah -_- haha funny. What so ever! Tadi bosan bosan aku tanya la dia "kat sana takde awek kacau ke?" kinda la soalannya. Bukan aku ingat pun apa ayat aku masa tanya tu. Semua messages yang berkenaan dengan dia kena usha kat sana tu aku dah delete -_- malas nak baca ulang ulang macam mesej selalu. Yang pasal tu je la. Yang lain macam biasa aku baca lagi hehe :D

Dia punya belit errrr aaaa mmm tu kemain banyak. Geram je. Memang dah agak la kalau dia jawab banyak errr aaa tu mesti ADA la tu ="=, heh memang ada pun. Biasa ah kan. Budak perempuan tu usha usha tengok tengok dari jauh. Nasib baik tak ikut ikut macam yang kat sekolah dulu. Huwakakaa :D jealous I taw! *gaya pondan mintak kaki*

Haha tu la kan Wawa. Sibuk sangat nak tahu what's goin on kat Kem PLKN Semarak, Pekan, Pahang nu. Lepas tu sendiri nak banjir haha serve you right, Wawa ="= ouhhh wateva! -..-' haha tapi tak sempat banjir la. Dia buat lawak. Lepas tu aku cerita kat dia yang pasal Khamis hari tu. Yang mana? Yang lepas je keluar panggung, Eya bagitahu aku Zafirah punya kawan nak kenal dengan aku. Fuahaha macam lawak aje. Aa Zafirah tu kawan Eya. Aku kenal dia pun sebab dulu pernah satu sekolah dengan dia. So tak kisah la campur dengan dia masa pergi mall tu. Lupa pulak yang masa kitaorang sampai tu, dia tengah main bowling dengan member member dia. So kitaorang lepak sekali. But sementara tunggu dia habiskan 2 game lagi dengan member member dia tu, aku dengan Abit pergi Popular dulu. So aku tak tahu cerita. Tu yang Eya cerita lepas balik dari tengok movie. Sambung balik tadi. Dengan terangkat kening aku bertanya kepada Eya [skema maut tak ayat?]

Me : Kau biar betul! *kening terangkat tinggi ngalahkan Gunung Tahan* [dalam hati, ada jugak dalam dunia ni mamat yang nak kenal dengan aku yang gemok pendek tak cantik ni. Sah rabun peringkat kebangsaan! Fuwahaha!]
Eya : Betul la. Zafirah kata ada kawan dia yang kat bowling tadi tu nak kenal dengan budak pakai spect tudung hitam. Masa kau keluar dengan Jabit pergi Popular tu. Dia tanya dah ada pakwe belum. Memula aku pun tak perasan. Siapa pulak la kawan aku yang pakai spect dengan tudung hitam. Aku memang tak ingat kau langsung, Wa. Serius.
Me : *→_→ sampai hati kau lupakan aku, Ya.* Kuangasam! Haha
Eya : *Gelak* Bila Zafirah cakap, yang dengan Jabit tu laa. Baru aku teringat kau, Wa.
Eya memang kuangasam tau. Boleh dia lupakan aku? Grrr
Me : Habis kau cakap apa?
Eya : Aku cakap la, oh Wawa. Dia tu memang takde yang punya. Tapi dah ada yang suka. Tak lama lagi la tu. Haha
Me : Hahahaa okay.
Eya : Aku bagitahu Zafirah, Zafirah bagitahu budak tu. Budak tu tanya aku pulak. Dah ada pakwe belum.
Me : Pehh! Memang tak ah kan. Asal boleh. Memang tak ah nak jadi pilihan kedua kan? Gahaha :D
Eya : Hahaha

Aku cerita pasal benda ni kat dia.

Me : Ayim, hari tu kan
Him : Apa?
Me : Nak cerita ke tak ek?
Him : Cerita laaa
Me : Takut
Him : Cakap jeee
Me : Masa kat mall hari tu kan
Him : Apa?
Me : Agak agak Ayim marah tak ek?
Him : Tak. Cepat la cakap!!!
Me : Hehe
Him : Tengok tu. Cakap je laaa
Haha selepas beberapa ketika merepek sambil membuli dan mendera perasaan dia tu :D
Me : Kawan Eya punya kawan nak kawan dengan orang
Him : Laki?
Me : Yup. Tapi dia spesies yang tak berapa nak baik laaa. Kinda
Him : Ea?
Me : Ye la. Dia nak kenal dengan orang. Tapi Eya bagitahu orang ni dah ada yang jaga, dia nak usha Eya pulak. Memang tak ah Eya nak kan. Pilihan kedua.
Him : Errr hehe. Boleh la.
Me : Boleh la apa? *→_→*
Him : Boleh tahan jugak perangai laki tu. Nak Wawa orang pulak. Mana boleh

And I was like... HAHAHA gila cute :3 kah kah lawak sehh XD lepas tu saje la aku buat perangai ngengadaaaa. Masa tu pukul 4 lebih.

Him : Tengah buat apa tu?
Me : Makan tengah hari hehe
Him : Errr okay. Dah tengah hari rupanya. Ingatkan pagi lagi.
Me : Eh dah malam dah sekarang.
Him : Cepatnya. Sekarang waktu Johor dah cepat ea? Hehe
Me : Eh tak. Lambat. Ni malam masih Sabtu.
Him : Sabtu lagi ea? Untung laaa
Me : Sana tak sama ke? Sama la ~ kan esok baru Ayim pulang phone. Kan kan kan?
Him : Eeee dia ni. Pulang phone hari ni laaaa
Me : Kan hari ni Sabtu!
Him : Kat sini dah Ahad la Wa
Me : Alaaa salah tarikh tu
Him : Tak salah tak. Eee dia ni
Me : Salah laaa
Him : Yelaa. Salah
Me : Kan? Pulang esok kan?
Him : Hari ni la. Pulang phone hari Sabtu
Tengok! Aku nak kenakan dia, aku terkena balik! Haha he's smart. Pandai putar belit idea aku.
Me : Kan selalu Ahad
Him : Dah tukar la Wa
Me : Tipu
Him : Betul la

And the rest is history. Haha he's annoying tahu tak? Yeah, he did. Geram aku. Padan muka kan aku manipulate hati dia bagi serba salah. Wakaka. Biar dia ingat kat aku sikit. Nanti budak perempuan tu usha dia, dia tak lupa aku. Wakaka tapi memang bijak la dia ni. Kalau time aku nak buli dia, nanti aku kena balik. Haha geram je! Hehee :D Itu je kut :D Okay assalamualaikum :*

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.