Gwiyomi

Assalamualaikum...


Ouh setelah sekian lama aku tak mengupdate tiba tiba datang bawak lagu comel haha. First time aku dengar lagu ni masa semak kat blog Nurul Atiqah Jaidin. Biasa la kan skodeng tuto dia yang melambak dan best tu haha first time dengar aku terkejut.

Apasal comel tahap agung sehh lagu ni!??

Itu la first impression aku haha tapi tak tahu tajuknya. Takkan nak tanya pulak? Buat bengang je haha so aku biar je la. Aku pun tak tahu dah kurun ke berapa lagu tu keluar aku baru nak terhegeh hegeh guna lagu ni hahaha aku rasa tak susahkan kau pun kan? So please hahaha.


Lepas tu ada orang tuuu dengan sengetnya suruh aku buat benda dalam video tu untuk dipersembahkan depan dia -,- kalau aku buat, tak ke jatuh takat kehandsomean dan kekacakan serta kemachoan aku? Kan? Mesti lah jatuh beb. Haha dan kau tak rasa ke kalau aku buat tu sebiji macam raksasa yang lawan dengan otomen tu pakai skirt then buat gaya comel macam tu? Tak ke orang akan tanya "ni minah 'setengah' mana yang buat muka comel kat sini ni?". Tak ke? Haha sure ada kan. Aku tahu la aku ni comel takde tandingan kan? Haha Takyah la nak suruh buat macam tu. Pengsan kang orang tengok haha lalalaaa.

*Ni sikit translation dia. Nah ni, untuk awak :3 haha*


Over a chocolate muffin
Waiting for a cup of savory milk
Oppa and I sit facing each other
And scribble on each other’s hands

Don’t look at other girls
No matter what they say
You’re mine (You’re mine)
Don’t even talk to other girls
I’m yours (I’m yours)
Please pinky promise me
That you’ll never leave me alone

1 plus 1 equals Gwiyomi
2 plus 2 equals Gwiyomi
3 plus 3 equals Gwiyomi
4 plus 4 equals Gwiyomi too
5 plus 5 equals Gwiyomi too
6 plus 6 equals chu chu chu chu chu chu Gwiyomi
I’m Gwiyomi

Don’t look at other girls
No matter what they say
You’re mine (You’re mine)
Don’t even talk to other girls
I’m yours (I’m yours)
Please pinky promise me
That you’ll never leave me alone

One, two, three
Close your eyes and come to me
When you touch my cheeks with your two hands
I stop your lips from kissing and…


Haha comel lagu ni kan? ^_^ off. Assalamualaikum.

kiryuuasrar
 
This blog is fully designed by Cik Wawariang.